Nieuws

Afronden schooljaar 2019/2020

juni 16, 2020

In de week van zaterdag 6 en zondag 7 juni hebben we de laatste lessen online gezet. Dit betekent dat het onderwijs voor dit jaar tot haar einde is gekomen en de zomervakantie derhalve van start is gegaan.

In de tweede semester van het jaar hebben we een bijzonder en moeilijke periode moeten doorstaan. Het was voor ons een uitdaging om uit te zoeken hoe we de lessen, ondanks de beperkingen, konden voortzetten. Alhamdoelilah heeft Allah, de Verhevene ons in staat gesteld om in korte tijd de lessen online voort te zetten via de website waardoor we de lesactiviteiten konden continueren.

Wat de beslissing van het overgaan betreft willen we mededelen dat het afhangt van de volgende voorwaarden, namelijk:

  • Iedere leerling die het eerste semester minimaal een 5,5 heeft gehaald en de online opdrachten heeft gemaakt, gaat over.
  • Iedere leerling die het schooljaar over heeft gedaan en voor het eerste semester minimaal een 5,5 heeft gehaald, maar niet de online opdrachten heeft gemaakt, gaat over naar de volgende klas.

Dit houdt in dat de leerlingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen het schooljaar over moet doen.

Het volgend schooljaar start in schaa’Allah vanaf 5 september. De inschrijvingen zullen ook vanaf september plaats vinden onder voorbehoud dat er, gezien de beperkte ruimte dat is ontstaan vanwege de hoeveelheid aan zittenblijvers, er voldoende plaatsen beschikbaar zijn.