Nieuws

Gevaarlijke verkeerssituaties voor de kinderen

april 6, 2020

Sinds het begin van het nieuwe schooljaar 2019/2020 ondervinden wij veel overlast van ouders/automobilisten die hun kind(eren) brengen en weer ophalen.

Dit begint proporties aan te nemen die onacceptabel zijn. Het gaat hier om overlast van het dubbel parkeren, parkeren op het trottoir en midden op de rijbaan stilstaan waardoor er een opstopping in het doorstromend verkeer ontstaat. Hierbij ontstaan er ook gevaarlijke situaties voor de kinderen die in het weekend onderwijs volgen en waar wij allen (de moskee en de ouders zelf) verantwoordelijk voor zijn.

Om de overlast te beperken en de verkeersveiligheid van de kinderen te waarborgen doen wij een oproep aan ouders om zich aan te melden om tijdens de begin en eindtijden van de lesuren zich in te zetten als verkeersbegeleiders om alles in goede banen te laten lopen. Wilt u zich aanmelden als vrijwillig verkeersbegeleider? Meld je dan aan bij de directie van het onderwijsteam.

Ons verzoek is om als ouders de verantwoordelijkheid te dragen om de verkeersveiligheid voor uw eigen kind(eren) en dat van anderen te waarborgen en de instructies van de verkeersbegeleiders op te volgen.

Wat kunt u zelf doen:

  1. Meld u aan als vrijwilliger
  2. Probeer zoveel mogelijk te voet of per fiets uw kind naar moskee te brengen.
  3. Niet dubbel parkeren
  4. Niet op trottoir parkeren
  5. Niet midden op de rijbaan stilstaan
  6. Instructies opvolgen van onze verkeersbegeleiders

Wij hopen u middels deze brief voldoende te hebben geïnformeerd en hopen dat u allen hier gehoor aan zult geven en vele ouders zich zullen aanmelden als vrijwilliger.

Leave A Comment:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.