Nieuws

Weekendonderwijs start vanaf zondag 5 september 2020

augustus 24, 2020

Het is bijna zover. Vanaf zaterdag 5 september worden de lessen voor het weekendonderwijs weer hervat. De onderwijscommissie van moskee Al Ihsane is dan ook blij om iedereen, leerkrachten, ouders en leerlingen weer te kunnen verwelkomen.


Wij zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met de verdeling van de klassen en inrichten van het onderwijs. Deze week worden alle ouders op de hoogte gebracht in welke klas zijn/haar kind(eren) zijn ingedeeld.

Graag willen wij u attenderen op de volgende punten:

Betaling
Vrijdag 14 augustus hebben wij alle ouders een mail met een betaallink gemaild voor de bijdrage van het weekendonderwijs 2020/2021. Heeft u deze niet ontvangen, controleer dan uw spambox/ongewenste mail of stuur een mail naar onderwijs@al-ihsane.nl. Ook kunt u via onze website betalen www.onderwijs.al-ihsane.nl/betalen.


Van zondag 30 augustus tot zondag 6 augustus kan er ook op locatie betaald worden. Dit kan echter alleen op afspraak. Zonder afspraak kunt u niet geholpen worden. Reserveer een afspraak via volgende link www.onderwijs.al-ihsane.nl/afspraak.

Eerste schooldag
Op de eerste schooldag zaterdag 5 september worden alle kinderen op hetzelfde tijdstip en lokaal verwacht als afgelopen jaar. Vanaf zondag 6 september gaat de nieuwe indeling van kracht.

Corona maatregelen
Ivm het coronavirus zijn wij genoodzaakt om een aantal regels en afspraken te hanteren. De kunt u vinden op via volgende link www.onderwijs.al-ihsane.nl/corona-maatregelen/.


Belangrijke regel is dat de ouders en/of verzorgers niet met hun kind(eren) mee naar binnen mogen. De eerste schooldag gaan de kinderen zelfstandig naar hun klas om kennis te maken met hun leerkracht en verhuizen ze naar eventuele nieuwe lokaal. Vanaf de tweede schooldag worden de kinderen bij de ingang opgewacht door leerkracht.